Stef Advies

Tof dat je hier bent om dit te lezen! Mijn naam is Stef Op ’t Hoog. Geboren in juli 1995 en sindsdien woon ik in Moergestel.  

Van kinds af aan wist ik al wat ik later ging studeren; een groene opleiding. Daar heb ik tot op heden geen moment spijt van gehad. Na het ophalen van het HAVO-diploma ben ik Tuin- & Landschapsmanagement gaan studeren aan de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Na vele projecten, stages (binnen- & buitenland) en het afstudeerproject ben ik in de zomer van 2016 afgestudeerd. 

In 2016 ben ik als Beheerder Openbare Ruimte aan de slag gegaan bij een kleinere gemeente (<25.000 inwoners). Ik heb ervaring opgedaan in integraal werken binnen inrichting en beheer van de openbare ruimte. 

Mijn grote interesse in het integraal inrichten en beheren van de openbare ruimte brachten mij op een idee! Graag zou ik mijn opgedane kennis, ervaring en enthousiasme in willen zetten om nog meer bezig te zijn met de openbare ruimte. Het biedt ook kansen om mijn netwerk uit te breiden. Het is toch net-werken. 

In 2019 ben ik dan ook gestart met STEF ADVIES OPENBARE RUIMTE!

“Ik werk georganiseerd en gedreven en verlies kwaliteit & detail niet uit het oog!”

Meewerken, het toevoegen van expertise aan uw team en acties oppakken. Of het nu gaat om ontwerp/inrichtingsvraagstukken, het aanleggen daarvan of beheerprogramma’s & maatregelen. Ik ondersteun u graag om stappen te maken voor uw organisatie! 

Gaan wij samenwerken? Dan laten we uw project slagen!

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem contact met me op en we spreken elkaar snel!

Stef Avies

Gedreven

Ambitieus

Enthousiast

Georganiseerd