Stef Advies
Bedrijven
Instellingen
(semi-)Overheden
Bedrijven

Heeft uw bedrijf een bedrijfsterrein met groen, infrastructuur en ondergrondse infra en heeft u nog weinig inzicht in het beheer, de kwaliteit en financiële benodigheden?

Ik ben beschikbaar voor het oppakken of adviseren over beheervraagstukken of het opstellen van Meer Jaren Onderhoud Planningen. Ik help u graag op weg. Neem vrijblijvend contact op!

Instellingen

Het onderhouden van je bezit. Het klinkt heel eenvoudig. Waar voor het vastgoed een Meer Jaren Onderhouds Planning (MJOP) vast ligt en het beheer goed georganiseerd is, ontbreekt dit vaak voor uw buitenterrein. Ook voor de buitenruimte is het van belang om inzicht te hebben in opgaven, financiën en kwaliteit. De komende jaren komen er vele ontwikkelingen op u af, onder andere klimaatverandering, energietransitie, vervangingspiek en de benodigde investeringen. Dat vraagt wat van u!

Voor het oppakken van of adviseren over beheervraagstukken of het opstellen van meerjarenplanningen en begrotingen ben ik beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op!

(semi-)Overheden

Behoefte aan ondersteuning in het beheer van de openbare ruimte? Ik ben beschikbaar om uw organisatie aan te vullen of te ondersteunen waar nodig. Van toezicht tot directievoering en van onderhoud tot aanleg. Neem vrijblijvend contact op!